Oud ijzer handel Dordrecht

Bent u op zoek naar een oud ijzer handel in Dordrecht voor de inkoop van een partij oud ijzer? Daarvoor bent u bij Metaalrecycling Zondervan aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat iedere partij oud ijzer op de juiste bestemming terechtkomt. Duurzaamheid en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel, en daarom maken wij het de consument zo makkelijk mogelijk om hun oud ijzer in te leveren.

Oud ijzer handel

Uw oud ijzer inleveren bij of laten ophalen door oud ijzer handel Zondervan

U kunt uw partij oud ijzer komen inleveren op onze werf in Dordrecht. Tijdens de afspraak bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer. Heeft u een partij oud ijzer om op te laten halen? Maak dan een afspraak met ons voor de datum en het tijdstip van ophalen. Deze service is kosteloos. Na de inkoop van uw metaal gaan wij aan de slag met het vakkundig recyclen en verwerken ervan.

Containerservice

Heeft u vaak grote partijen metaalafval? Met onze containerservice kunnen wij een container plaatsen, waar u uw oud ijzer en andere oude metalen in kan doen, zodat ze gescheiden worden en beschermd worden. Wij plaatsen de container kosteloos, en halen deze ook weer gratis op (inclusief uw metaalafval). Onze containers zijn beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal, door geheel Nederland. Als uw container vol zit, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen uw container komen legen op een dag en tijdstip waarop het ú uitkomt.

Metaalrecycling Zondervan als uw oud ijzer handel?

Kortom: bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround oud ijzer handel  in Dordrecht waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het laten ophalen of inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)