Oud ijzer inkoop Dordrecht

Heeft u nog oud ijzer liggen? Kom uw oud ijzer dan inleveren bij een gespecialiseerde metaalhandel! Metaalrecycling Zondervan staat voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij oud ijzer in Dordrecht. Heeft u een grote partij oude ijzer? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Zo maken we het inleveren van oud ijzer zo gemakkelijk mogelijk voor u!

Oud ijzer inkoop

Waarom uw oud ijzer aanbieden ter inkoop?

We hebben te maken met schaarste van grondstoffen. Het is daarom belangrijk om zo veel mogelijk materialen en metalen te recyclen, zodat er weer nieuwe producten gemaakt kunnen worden zónder dat dit ten koste gaat van de planeet. Oud ijzer is een materiaal dat opnieuw hergebruikt kan worden. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terecht komt, koopt Metaalrecycling Zondervan graag uw partij oud ijzer van u op.

Het inkoop proces van oud ijzer

Als u een partij oud ijzer heeft die u wilt aanbieden voor inkoop, kunt u deze inleveren op onze werf in Dordrecht of, als het om een grote partij gaat, laten ophalen. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit.

Kies Metaalrecycling Zondervan voor de inkoop van uw oud ijzer

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de inkoop en recycling van uw oud ijzer in Dordrecht. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oud ijzer en eventuele andere metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen.

Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)