Oud ijzer inleveren Rotterdam

Heeft u nog oud ijzer liggen in uw schuur of bedrijfspand in de regio Rotterdam? Kom uw oud ijzer dan inleveren bij een gespecialiseerde metaalhandel in de regio Rotterdam! Metaalrecycling Zondervan staat op onze werf in Dordrecht voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij oud ijzer. Heeft u een grote partij oude ijzer? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Het inleveren van oud ijzer in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest!

Oud ijzer inleveren Rotterdam

Waarom uw oud ijzer inleveren in Rotterdam?

Oud ijzer is een materiaal dat gerecycled kan worden – mits dit natuurlijk op vakkundige wijze gebeurt. De recycling van dit materiaal gaat de schaarste van grondstoffen tegen. Vervolgens kan er weer aan de vraag van de consument voldaan worden zónder dat de planeet daar onder te lijden heeft. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terecht komt, koopt Metaalrecycling Zondervan graag uw partij oud ijzer van u op.

Lever uw oud ijzer in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen.

Het proces

Heeft u een partij oud ijzer om in te leveren in Rotterdam? Kom langs op onze werf in Dordrecht of laat de partij ophalen als het een grote partij is. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit.

Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer in Rotterdam of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)