Oud ijzer inleveren

Heeft u nog oud ijzer liggen? Kom uw oud ijzer dan inleveren bij een gespecialiseerde metaalhandel! Metaalrecycling Zondervan staat voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij oud ijzer. Heeft u een grote partij oude ijzer? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Zo maken we het inleveren van oud ijzer zo gemakkelijk mogelijk voor u!

Oud ijzer inleveren

Het proces

Heeft u een partij oud ijzer om in te leveren? Kom langs op onze werf in Dordrecht of laat de partij ophalen als het een grote partij is. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit. Zo kan het oud ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen.

Waarom uw oud ijzer inleveren?

Oud ijzer is een materiaal dat opnieuw hergebruikt kan worden. Dit gaat de schaarste van grondstoffen tegen. Recycling van dit schroot zorgt ervoor dat er aan de vraag van de consument voldaan kan worden. Daarnaast is het ook goed voor de planeet. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terecht komt, koopt Metaalrecycling Zondervan graag uw partij oud ijzer van u op.

Lever uw oud ijzer in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wij zijn een echt familiebedrijf wat, door de jaren heen, een gedegen klantenkring heeft opgedaan in Dordrecht en omstreken. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen.

Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)