Oud ijzer laten ophalen Dordrecht

Heeft u een grote partij oud ijzer liggen? U kunt er dan voor kiezen om uw partij oud ijzer te laten ophalen door Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht. Duurzaamheid en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij het de consument zo makkelijk mogelijk maken om hun oud ijzer te laten inkopen door een gespecialiseerde metaalhandel. Heeft u met regelmaat een grote partij oud ijzer? Dan beschikt Metaalrecycling Zondervan ook over een containerservice. Het inleveren van oud ijzer is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het proces van oud ijzer laten ophalen

Heeft u een partij oud ijzer om op te laten halen? Maak dan een afspraak met ons voor de datum en het tijdstip van ophalen. Tijdens de afspraak bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer. Vervolgens nemen wij uw partij mee naar onze werf in Dordrecht en wordt uw oud ijzer gesorteerd en verwerkt voor hergebruik.

Containerservice

Wanneer u veel met oud ijzer werkt, heeft u waarschijnlijk ook veel metaalafval. In dit geval kan onze kosteloze containerservice u helpen bij het sorteren en inleveren van uw oud ijzer. Met onze containerservice kunnen wij een container plaatsen, waar u uw oud ijzer en andere oude metalen in kan doen, zodat ze gescheiden worden en beschermd worden. Wij plaatsen de container kosteloos, en halen deze ook weer gratis op (inclusief uw metaalafval).

Onze containers zijn beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal, door geheel Nederland. De containers zijn bij ons zeer makkelijk aan te vragen. Als uw container vol zit, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen uw container komen legen op een dag en tijdstip waarop het ú uitkomt.

Uw oud ijzer laten ophalen door Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het laten ophalen van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)