Oud ijzer prijs Rotterdam

Heeft u nog oud ijzer liggen en bent u benieuwd naar wat u kunt krijgen voor het inleveren van deze partij? Breng het dan naar de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht of laat het ophalen! Wanneer u uw oud ijzer partij door ons in de buurt van Rotterdam laat opkopen, geven wij u een prijs gebaseerd op de internationale prijskoersen voor uw oud ijzer. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw partij oud ijzer goed gerecycled en verwerkt wordt. Zo kan het oud ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen. Kortom: voor de beste oud ijzer prijs in de buurt van Rotterdam bent u bij Metaalrecycling Zondervan aan het juiste adres!

Oud ijzer prijs Rotterdam

Hoe bepalen wij de prijs van uw oud ijzer in Rotterdam?

De eerste stap is het inleveren van uw partij oud ijzer op onze werf in Dordrecht of de partij laten ophalen door Metaalrecycling Zondervan. Vervolgens bekijken wij uw partij en sorteren wij deze op ijzersoort en kwaliteit. Vervolgens bekijken we de prijs van het oud ijzer in de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer.

De waarde van het inleveren van partijen oud metaal

Het inleveren van uw partij oud ijzer heeft, naast monetaire waarde, ook waarde voor het milieu. De recycling van oud ijzer gaat namelijk de schaarste van grondstoffen tegen. Recycling zorgt er dus voor dat er aan de vraag van de consument voldaan kan worden. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terugkomt, kunt u uw oud ijzer ter inkoop aanbieden bij Metaalrecycling Zondervan. Wij bieden u dan de eerlijkste prijs van de dag voor uw oud ijzer.

Metaalrecycling Zondervan geeft u een eerlijke waarde voor uw oud ijzer

Wij stellen dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en wat de prijs is die u voor uw partij oud ijzer kunt krijgen bij ons.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)