Oud ijzer Utrecht

Metaalhandel Zondervan is met jaren ervaring uw ideale partner in het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen. Wij zijn een echt familiebedrijf wat, door de jaren heen, steeds bekender is geworden in de handelswereld. Niets is te veel voor ons en wij kopen vrijwel alle soorten oud ijzer Utrecht en metalen in.  Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van materialen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van (bedrijfs)panden en meer.

Handel oud ijzer Utrecht

Oud ijzer of metaalafval wordt ook wel schroot genoemd. Het ontstaat uit afgedankte of onbruikbare producten. Het ijzerschroot kan opnieuw worden ingezet en wordt tegenwoordig aan de schroothandel aangeboden op verschillende manieren. Wij van metaalhandel Zondervan halen oud ijzer Utrecht en oude metalen bij u af en kopen dit op.

Recyclen van oud ijzer Utrecht

De producten worden, eenmaal aangekomen bij ons, gesorteerd op kwaliteit en gereed gemaakt voor de volgende bewerkingsfase. Dit allemaal zodat de producten van uw oud ijzer Utrecht uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen. Grondstoffen worden steeds schaarser, maar de vraag ernaar wordt steeds groter en het verbruik steeds hoger. Wij vinden het daarom belangrijk om te recyclen en hierbij zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daarnaast is recyclen simpelweg noodzakelijk om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.

Soorten schrootafval en oud ijzer Utrecht

Bij het schrootafval wordt vaak onderscheid gemaakt tussen ‘Ferro schroot’, wat voornamelijk bestaat uit ijzer en dus ook uw oud ijzer Utrecht . Daarnaast bestaat er ook nog ‘non-ferroschroot’, wat bestaat uit andere metalen zoals koper, messing, aluminium, zink, lood, tin en roestvast staal. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, kunt u contact opnemen met metaalhandel Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen wat voor u de kosten zijn en hoe het proces in zijn werking gaat.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)