Oud ijzer verkopen

Heeft u nog oud ijzer liggen en wilt u deze partij gaan verkopen? Bij Metaalrecycling Zondervan bent u ervan verzekerd dat u een goede en eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer. De prijzen die wij geven voor partijen metaal zijn namelijk gebaseerd op de internationale prijskoersen voor uw metaal. Kortom: kies ervoor om uw oud ijzer te verkopen aan Metaalrecycling Zondervan!

Metaalprijzen app

Waarom uw oud ijzer verkopen?

Naast dat het u natuurlijk geld op kan leveren, heeft het verkopen van uw partij oud ijzer ook grote waarde voor het milieu en onze planeet. De recycling van metalen zorgt er namelijk voor dat er aan de vraag van de consument voldaan kan worden. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terugkomt, kunt u uw oud ijzer verkopen aan Metaalrecycling Zondervan.

Wat kunt u krijgen voor uw partij oud ijzer?

De eerste stap is het inleveren van uw partij oud ijzer op onze werf in Dordrecht of de partij laten ophalen door Metaalrecycling Zondervan. Vervolgens bekijken wij uw partij en sorteren wij deze op ijzersoort en kwaliteit. Vervolgens bekijken we de waarde van het oud ijzer, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor het verkopen van uw partij oud ijzer.

Metaalrecycling Zondervan koopt uw oud ijzer graag van u over

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u voor uw partij oud ijzer kunt krijgen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)