Oud koper

Heeft u nog oud koper liggen op uw bedrijventerrein of in uw schuur? Laat het dan recyclen en verwerken door een gespecialiseerde metaalhandel! Metaalrecycling Zondervan staat voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij koper. Heeft u een grote partij koper? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Zo maken we het recyclen van oude materialen gemakkelijk voor u. Goed voor de planeet én uw portemonnee!

Koper verkopen

Waarom uw oud koper inleveren?

Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Het is dus waarschijnlijk dat u nog wat koper heeft liggen waar u toch niets meer mee doet. Dit is zonde, want uw koper komt goed van pas in de productie van nieuwe materialen en producten. Recycling gaat de schaarste van grondstoffen tegen en zorgt er dus voor dat er aan de vraag van de consument voldaan wordt. Om ervoor te zorgen dat uw partij koper op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terugkomt, kunt u uw koper inleveren bij Metaalrecycling Zondervan.

Het proces

U kunt uw partij koper inleveren op onze werf in Dordrecht. Is het een grotere partij? Neem dan contact met ons op, dan halen wij de partij gewoon bij u op. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij koper. Daarna maken wij het koper schoon en begint het recyclingproces.

Lever uw oud koper in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen koper in te kopen.

Voor meer informatie over alle soorten metaalafval, het inleveren van koper of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u voor uw partij oud koper kunt krijgen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)