Oud koperprijs Dordrecht

Heeft u nog een partij koper liggen, en bent u benieuwd of u er nog wat voor kan vangen? In tegenstelling tot de milieustraat, krijgt u bij de metaalhandel zeker een vergoeding voor het inleveren van uw metaalafval. Wat u precies kunt krijgen voor uw partij koper, verschilt echter per dag. Metaalrecycling Zondervan zet de actuele oud koperprijs in Dordrecht iedere dag voor u op een rij. Bent u benieuwd naar wat u vandaag nog voor uw koper kunt krijgen? Bekijk snel de oud koperprijs op de website van Metaalrecycling Zondervan of download de app!

Koper verkopen

Waarop wordt onze oud koperprijs gebaseerd?

Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Het is dus waarschijnlijk dat u nog wat koper heeft liggen waar u toch niets meer mee doet. Bij Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke en goede oud koperprijs ontvangt voor het inleveren van uw metaalafval.

Deze koperprijs hangt af van een aantal factoren. Ten eerste moet het koper in goede staat zijn om het recycling proces in te kunnen gaan. Wanneer het koper in slechte staat is, kan het helaas niet meer worden hergebruikt. In dat geval kunnen wij u niets geven voor uw partij koper, maar nemen het wel graag voor u in. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het afval op de juiste wijze wordt afgevoerd. Daarnaast heeft de markt van vraag en aanbod een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw koper. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) als leidraad.

Ontvang de beste oud koperprijs bij Metaalrecycling Zondervan

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wanneer u uw koper aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat uw koper zoveel mogelijk hergebruikt wordt.

Bent u benieuwd naar de oud koperprijs van vandaag in Dordrecht? Bekijk dan onze website of download onze app. Hier houden we dagelijks bij wat u kunt ontvangen voor uw metaal. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)