Oud lood prijs Dordrecht

Heeft u nog een partij oud lood liggen in uw schuur of op uw bedrijventerrein? Wij van Metaalrecycling Zondervan kopen dit oud lood graag van u over! Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. De actuele prijzen fluctueren, download daarom onze app en blijf op de hoogte van de oud lood prijs van Zondervan Metaalrecycling in Dordrecht!

Oud lood prijs

Hoe wordt de oud lood prijs bepaald?

De lood prijs wordt bepaald door een aantal factoren, zoals de markt van vraag en aanbod en de kwaliteit van het oud lood. Als de vraag groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschilt de lood prijs van dag tot dag. Daarnaast hangt de prijs die wij kunnen bieden af van de kwaliteit van het lood. Kan het gerecycled worden, dan is de prijs hoger dan wanneer het slechts moet worden gedeponeerd. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden in Dordrecht wij u altijd een transparante en eerlijke oud lood prijs, gebaseerd op de London Metal Exchange-koersen (LME).

Uw oud lood inleveren bij of laten ophalen door Metaalrecycling Zondervan

Bij Metaalrecycling Zondervan komen veel bedrijven en particulieren hun oud lood inleveren. Lood is onder andere te vinden in daken, goten, accu’s en nog veel meer. Bij ons kunt u uw oud lood inleveren tegen de beste prijs. Heeft u een grote partij? Dan komen we deze gratis bij u ophalen. Ook kunnen wij gratis een container plaatsen als u regelmatig een grote partij oud lood heeft om in te leveren. Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u om uw oud lood in te leveren!

Altijd de beste prijs voor oud lood bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud lood. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer.

Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud lood of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw oud lood waard is? Download onze app om op de hoogte te blijven van de actuele oud lood prijs in Dordrecht.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)