Oud RVS prijs

Heeft u nog een partij RVS liggen, en bent u benieuwd of u een vergoeding kunt ontvangen voor het inleveren ervan? Dat kan zeker! Wat u precies kunt krijgen voor uw RVS, verschilt echter per dag. Houd daarom de website van Metaalrecycling Zondervan in de gaten voor de actuele oud RVS prijs of download de app! Komt u vandaag nog uw RVS inwisselen tegen een vergoeding? Kom dan snel langs op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht.

RVS prijs

Waarop wordt de oud RVS prijs gebaseerd?

RVS – oftewel roestvrijstaal – is een ontzettend sterk materiaal, omdat het een legering is van ijzer, nikkel chroom en koolstof. Het wordt van ook veel gebruikt in ruimtes waar veel vocht is, zoals badkamers, de scheepsbouw, leidingwerk, hekwerk en andere industriële toepassingen. Omdat RVS goed te recyclen valt, zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van uw partij RVS. Bij Metaalrecycling Zondervan bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke en goede prijs ontvangt voor het inleveren van uw RVS.

De oud RVS prijs hangt af van een aantal factoren. Ten eerste moet het koper in goede staat zijn om het recycling proces in te kunnen gaan. Daarnaast heeft de internationale markt van vraag en aanbod een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw RVS. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) als leidraad. Deze prijzen verschillen dus per dag. Om het overzichtelijk voor u te houden, kunt u de actuele prijzen dagelijks vinden op onze website of in onze app!

Bekijk de actuele oud RVS prijs bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van RVS. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wanneer u uw RVS aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat uw RVS zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Bent u benieuwd naar de oud RVS prijs van vandaag? Bekijk dan onze website of download onze app in de App Store of Google Play Store. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van RVS kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)