Oude accu inleveren Dordrecht

Bent u fan van oude auto’s repareren of houder van een garage waarbij veel oude (lood)accu’s worden vervangen? Onderdelen van accu’s zijn vaak goed te recyclen, mits dit natuurlijk op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van oude (lood)accu’s. Kom daarom uw oude accu inleveren op onze werf in Dordrecht en ontvang een vergoeding voor het inleveren van uw accu!

Wat kunt u krijgen voor uw oude accu?

In vrijwel iedere auto is wel een loodaccu te vinden. Ook zijn ze te vinden in bijvoorbeeld vorkheftrucs. Het lood dat in deze accu’s zit, kan goed hergebruikt worden. Hiermee gaan we de schaarste van grondstoffen tegen, wat natuurlijk goed is voor de planeet. Maar het inleveren van uw oude accu is ook goed voor uw portemonnee. Want wanneer u de accu’s komt inleveren in Dordrecht, ontvangt u van ons de beste vergoeding voor het inleveren ervan!

Vervolgens gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van de accu’s. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw partij bepalen wij vervolgens de vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van de vergoeding hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw accu. Vervolgens wordt het lood uit de accu schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Hoe kunt u uw oude accu inleveren?

U kunt uw oude accu bij ons inleveren tijdens onze openingstijden op onze werf in Dordrecht. Heeft u een grotere partij oude accu’s om in te leveren? Dan komen we deze partij graag bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen accu’s? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom uw oude accu inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van accu’s. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van uw oude accu in Dordrecht kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)