Oude aluminium velgen inleveren

Aluminium is een zeer populair materiaal en komt onder andere voor in de velgen van personenauto’s, bestelwagens en andere vervoersmiddelen. Het is goedkoop, weegt niet veel en is een slijtvast materiaal dat goed bestand is tegen corrosie. Wanneer u nog oude autovelgen heeft liggen, of u bijvoorbeeld de eigenaar bent van een garage, kan het zo zijn dat u een metaalhandel zoekt om de velgen bij in te leveren. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw metalen! Kortom: kom uw oude aluminium velgen inleveren op onze werf in Dordrecht.

Oude aluminium velgen inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw oude velgen?

Wanneer u het aluminium komt inleveren, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw velgen. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw partij bepalen wij vervolgens de vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van de vergoeding hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw velgen. Vervolgens wordt het aluminium schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Hoe kunt u uw oude aluminium velgen inleveren?

U kunt uw oude aluminium velgen bij ons inleveren tijdens onze openingstijden. Heeft u een grotere partij oude aluminium velgen om in te leveren? Dan komen we deze partij graag bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen aluminium om in te leveren? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van containers? Neem dan contact met ons op.

Kom uw oude aluminium velgen inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van aluminium velgen. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van oude aluminium velgen kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw partij aluminium waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)