Oude elektromotoren inleveren Dordrecht

Heeft u nog oude elektromotoren liggen? Onderdelen van elektromotoren zijn vaak goed te recyclen, mits dit natuurlijk op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van oude elektromotoren. Kom daarom uw oude elektromotoren inleveren op onze werf in Dordrecht!

Oude elektromotoren inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw oude elektromotor?

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Met een elektromotor wordt bijvoorbeeld een werktuig aangedreven maar ook machines zoals treinen, trams en schepen. Ook is de startmotor van een auto een elektromotor die wordt gebruikt om de verbrandingsmotor te starten. Het inleveren van uw oude elektromotoren in Dordrecht is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee. Want wanneer u de elektromotoren komt inleveren, ontvangt u van ons de beste vergoeding!

Vervolgens gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van de materialen uit de elektromotoren die wij kunnen recyclen. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw partij bepalen wij vervolgens de vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van de vergoeding hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw elektromotoren. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Hoe kunt u uw oude elektromotoren inleveren?

U kunt uw oude elektromotoren bij ons inleveren tijdens onze openingstijden op onze werf in Dordrecht. Heeft u een grotere partij oude accu’s om in te leveren? Dan komen we deze partij graag bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen accu’s? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij beschikken over een groot aantal containers voor verschillende soorten (metaal)afval in verschillende maten. Deze containers plaatsen wij door heel Nederland en komen wij ook weer ophalen als hij vol zit met afval. Zo heeft u er zelf weinig omkijken naar, en zorgen wij ervoor dat de onderdelen uit de elektromotoren goed worden gerecycled. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom uw oude elektromotoren inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van de onderdelen van elektromotoren. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen, accu’s en elektromotoren. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van uw oude elektromotoren in Dordrecht kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)