Oude elektromotoren prijs Dordrecht

Heeft u nog oude elektromotoren liggen, en bent u benieuwd of u er nog wat voor kan vangen? In tegenstelling tot de milieustraat, krijgt u bij de metaalhandel zeker een vergoeding voor het inleveren van uw metaalafval. Bent u benieuwd naar wat u vandaag nog voor uw elektromotoren kunt krijgen? Bekijk snel de prijs die wij bieden in Dordrecht voor oude elektromotoren op de website van Metaalrecycling Zondervan of download de app!

Oude elektromotoren inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw oude elektromotoren?

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Met een elektromotor wordt bijvoorbeeld een werktuig aangedreven maar ook machines zoals treinen, trams en schepen. Ook is de startmotor van een auto een elektromotor die wordt gebruikt om de verbrandingsmotor te starten. Het inleveren van uw oude elektromotoren is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee. Want wanneer u uw oude elektromotoren komt inleveren in Dordrecht, ontvangt u van ons een eerlijke prijs terug!

Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw partij bepalen wij vervolgens de vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van de prijs die u krijgt voor uw oude elektromotoren hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw elektromotoren. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

De beste prijs voor uw oude elektromotoren ontvangt u bij Zondervan Metaalrecycling!

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van elektromotoren. Wanneer u uw elektromotoren aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat de onderdelen ervan zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Bent u benieuwd naar prijs voor oude elektromotoren van vandaag in Dordrecht? Bekijk dan onze website of download onze app. Hier houden we dagelijks bij wat u kunt ontvangen voor uw metaal. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van elektromotoren kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)