Oude grondkabels inleveren

Heeft u na een project oude grondkabels over die niet meer kunnen worden hergebruikt in hun huidige vorm? Kom de oude grondkabels dan inleveren bij Metaalrecycling Zondervan! Deze kabels bevatten namelijk materialen en onderdelen die goed te recyclen zijn, mits dit natuurlijk op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw oude grondkabels.

Wat kunt u krijgen voor uw oude kabels?

Wanneer u de oude grondkabels komt inleveren, kijken wij eerst naar de kwaliteit van de onderdelen van de kabels. Een grondkabel beschikt namelijk over een loodmantel, wat we goed kunnen recyclen. Wij kopen deze kabels dan ook graag van u over. Nadat u de grondkabels bij ons heeft ingeleverd, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van de materialen uit de kabels die wij kunnen recyclen. Vervolgens bepalen we de vergoeding die u van ons ontvangt aan de hand van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw oude grondkabels. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Oude grondkabels inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

U kunt de oude grondkabels bij ons inleveren tijdens onze openingstijden op onze werf in Dordrecht. Heeft u een grotere partij kabels om in te leveren? Dan komen we deze partij bij uw projectsite ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen? Wij beschikken over een groot aantal containers voor verschillende soorten (metaal)afval in verschillende maten, die wij door heel Nederland plaatsen en ook weer ophalen. Zo maken wij het graag gemakkelijk voor u om uw grondkabels in te leveren ter recycling. Wel zo goed voor het milieu!

Kom uw oude grondkabels inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van de onderdelen en metalen die te vinden zijn in oude grondkabels. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking ervan! Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van oude grondkabels kunt u vrijblijvend contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)