Oude grondkabels prijs

Heeft u na een project oude grondkabels over die niet meer kunnen worden hergebruikt in hun huidige vorm? De onderdelen en metalen die worden gebruikt in grondkabels kunnen vaak nog gerecycled worden. Bent u benieuwd naar wat u vandaag nog voor uw oude grondkabels kunt krijgen? Bekijk snel de prijs die wij bieden voor oude grondkabels op onze website of download de app!

Oude grondkabels prijs

Hoe bepalen wij de prijs voor grondkabels?

Wanneer u de oude grondkabels komt inleveren, kijken wij eerst naar de kwaliteit van de onderdelen van de kabels. Een grondkabel beschikt namelijk over een loodmantel, wat we goed kunnen recyclen. Wij kopen deze kabels dan ook graag van u over. Wanneer u oude grondkabels komt inleveren, ontvangt u van ons altijd een eerlijke en actuele prijs terug.

Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van de onderdelen van de oude grondkabels bepalen wij vervolgens de prijs die u van ons ontvangt. Deze prijs hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw oude grondkabels. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling. Samen met u gaan we de schaarste van grondstoffen tegen en zorgen we ervoor dat er aan de groeiende vraag van de consument voldaan kan worden.

Metaalrecycling Zondervan: voor de beste service en prijs voor oude grondkabels

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van de metalen in oude grondkabels. Wanneer u uw kabels aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat de onderdelen ervan zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Bekijk onze website of download onze app om de actuele prijs te bekijken die wij bieden voor oude grondkabels. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van een oude grondkabels kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)