Oude kabel prijs

Heeft u nog een oude kabel liggen, en bent u benieuwd of u er nog wat aan kan verdienen? In tegenstelling tot de milieustraat, krijgt u bij de metaalhandel zeker een vergoeding voor het inleveren van uw (metaal)afval. Bent u benieuwd naar wat u vandaag nog voor uw oude kabels kunt krijgen? Bekijk snel de prijs die wij bieden voor een oude kabel op de website van Metaalrecycling Zondervan of download de app!

Oude kabel prijs

Wat kunt u krijgen voor uw oude kabel?

Kabels zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft u natuurlijk elektriciteitskabels (ook wel stekkerkabels genoemd), PVC-gecoate kabels en grondkabels. In al deze soorten kabels zit vaak koper gewerkt. Dit is het materiaal in de kabel dat de elektriciteit geleidt. Dit koper in oude kabels kan nog goed gerecycled worden. Het inleveren van uw oude kabels is dus niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee. Want wanneer u een oude kabel komt inleveren, ontvangt u van ons een eerlijke prijs terug!

Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw oude kabel bepalen wij vervolgens de prijs die u van ons ontvangt. De hoogte van de prijs die u krijgt voor uw oude kabel hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw kabels. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling. Samen met u gaan we de schaarste van grondstoffen tegen en zorgen we ervoor dat er aan de groeiende vraag van de consument voldaan kan worden.

De beste prijs voor uw oude kabel ontvangt u bij Zondervan Metaalrecycling!

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van het koper in oude kabels. Wanneer u uw kabels aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat de onderdelen ervan zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Bent u benieuwd naar prijs voor een oude kabel van vandaag? Bekijk dan onze website of download onze app. Hier houden we dagelijks bij wat u kunt ontvangen voor uw (metaal)afval. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van een oude kabel kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)