Oude kabels inleveren

Bent u ook zo’n verzamelaar van oude kabels, terwijl u eigenlijk niets meer met deze kabels zal doen? Kom uw oude kabels dan inleveren bij Metaalrecycling Zondervan! Het koper in de kabels is namelijk goed te recyclen, mits dit natuurlijk op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw oude kabels.

Oude kabels inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw oude kabels?

Kabels zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer u uw oude kabels komt inleveren, kijken wij eerst naar het kopergehalte in de kabels. Hoe hoger het kopergehalte, hoe hoger de inkoopprijs die wij aan u betalen. Met andere woorden: het inleveren van uw oude kabels is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee.

Nadat u uw kabels bij ons heeft ingeleverd, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van de materialen uit de kabels die wij kunnen recyclen. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van het koper in de oude kabels bepalen wij vervolgens de vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van de vergoeding hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw oude kabels. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Hoe kunt u uw oude kabels inleveren?

U kunt uw oude kabels bij ons inleveren tijdens onze openingstijden op onze werf in Dordrecht. Heeft u een grotere partij kabels om in te leveren? Dan komen we deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen kabels? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij beschikken over een groot aantal containers voor verschillende soorten (metaal)afval in verschillende maten, die wij door heel Nederland plaatsen en ook weer ophalen. Zo wordt recycling steeds makkelijker gemaakt voor onze klanten en dragen wij samen met onze klanten ons steentje bij aan het milieu.

Kom uw oude kabels inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van het koper dat te vinden is in oude kabels. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking ervan! Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van uw oude kabels kunt u vrijblijvend contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)