Prijs messing

Heeft u nog messing gevonden tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie? Geef het metaal dan een tweede leven en lever het in bij een metaalhandel! Naast dat u helpt de schaarste van grondstoffen tegen te gaan, krijgt u er ook nog eens een vergoeding voor. Kortom: voor de beste messing prijs bent u bij Zondervan Metaalrecycling aan het juiste adres!

Messing

Hoe wordt de messing prijs bepaald?

Messing is een legering die bestaat uit 60% koper en 40% zink. Messing wordt ook wel geelkoper genoemd. Het wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen vanwege de goede eigenschappen van messing. De kans dat u dus messing thuis heeft liggen, is relatief groot. Bij Metaalrecycling Zondervan krijgt u de beste prijs voor uw messing.

Wanneer u uw messing bij ons inlevert, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw messing bepalen wij vervolgens die prijs die u van ons ontvangt. Deze prijs wordt onder andere bepaald door de London Metal Exchange (LME) koers voor het metaal. Deze koers is gebaseerd op de internationale markt van vraag en aanbod, waardoor het een eerlijke prijs is. Vervolgens wordt het messing goed schoongemaakt en voorbereid voor de recycling, zodat het metaal voorbereid wordt voor een tweede leven in verschillende producten.

De beste messing prijs ontvangt u bij Zondervan Metaalrecycling

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van messing. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van messing kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw messing waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijs voor messing.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)