PVC kabel inleveren

Is er recentelijk een nieuw kabelnetwerk aangelegd en heeft u dus nog een aantal PVC kabels liggen? Metaalrecycling Zondervan koopt iedere PVC kabel graag van u over! Deze kabels bevatten namelijk materialen en onderdelen die goed te recyclen zijn, mits dit natuurlijk op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw oude grondkabels. Kom uw PVC kabel inleveren op onze werf in Dordrecht en ontvang een eerlijke vergoeding!

PVC kabel inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw PVC kabel?

Een PVC kabel is goed te recyclen. Daarom kopen wij deze kabels ook graag van u over, natuurlijk altijd tegen een goede en eerlijke inkoopprijs! Nadat u de kabels bij ons heeft ingeleverd, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van de materialen uit de kabels die wij kunnen recyclen. Vervolgens bepalen we de vergoeding die u van ons ontvangt aan de hand van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor het inleveren van uw PVC kabel. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Een PVC kabel inleveren bij Metaalrecycling Zondervan: het proces

U kunt de oude PVC kabel bij ons inleveren tijdens onze openingstijden op onze werf in Dordrecht. Heeft u een grotere partij kabels? Dan komen we deze partij bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen? Dan is onze containerservice wellicht interessant voor u. Wij beschikken over een groot aantal containers voor verschillende soorten (metaal)afval in verschillende maten, die wij door heel Nederland plaatsen en ook weer ophalen. Zo maken wij het graag gemakkelijk voor u om PVC kabels in te leveren ter recycling. Wel zo goed voor het milieu!

Kom uw oude PVC kabel inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van de onderdelen en metalen die te vinden zijn in oude PVC kabels. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking ervan! Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van een PVC kabel kunt u vrijblijvend contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)