PVC kabel prijs Dordrecht

Heeft u nog een aantal PVC kabels liggen waar u toch niets meer mee zal doen? Metaalrecycling Zondervan koopt iedere PVC kabel graag van u over in Dordrecht, natuurlijk tegen een eerlijke prijs! Deze kabels bevatten namelijk materialen en onderdelen die goed te recyclen zijn, mits dit op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw oude kabels.

PVC kabel inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw PVC kabel?

Een PVC kabel is goed te recyclen. Daarom kopen wij deze kabels ook graag van u over. U kunt uw PVC kabel bij ons komen inleveren op de werf in Dordrecht. Heeft u een grote partij PVC kabels? Dan komen wij de partij graag bij u ophalen. Vervolgens gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van de materialen uit de kabels die wij kunnen recyclen. Vervolgens bepalen we de vergoeding die u van ons ontvangt aan de hand van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste prijs voor het inleveren van uw PVC kabel in Dordrecht. Vervolgens worden de materialen schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

De beste PVC kabel prijs ontvangt u bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van PVC kabels. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude kabels. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop en recycling van kabels en metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Voor meer informatie over alle soorten (schroot)afval, het inleveren van PVC kabels of onze ophaal- of containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Bent u benieuwd naar de actuele prijs die wij u kunnen bieden voor uw PVC kabel in Dordrecht? Kijk dan op onze website of download onze app in de App Store of Google Play Store.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)