RVS inleveren

Is er tijdens het verbouwen van uw woning of het uitvoeren van werkzaamheden voor uw bedrijf RVS vrijgekomen? RVS – oftewel roestvrijstaal – is een ontzettend sterk materiaal, omdat het een legering is van ijzer, nikkel chroom en koolstof. Het wordt van ook veel gebruikt in ruimtes waar veel vocht is, zoals badkamers, de scheepsbouw, leidingwerk, hekwerk en andere industriële toepassingen. Naast dat het een sterk metaal is, is RVS ook goed te recyclen. Daar zorgen we bij Metaalrecycling Zondervan natuurlijk graag voor! Kortom: kom uw RVS inleveren op onze werf in Dordrecht en ontvang een eerlijke vergoeding voor uw partij RVS.

RVS inleveren

RVS inleveren bij Metaalrecycling Zondervan: het proces

Wanneer u het RVS komt inleveren, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw RVS bepalen wij vervolgens die vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van dit bedrag hangt af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw RVS. Vervolgens wordt uw RVS schoongemaakt en voorbereid voor de recycling. Heeft u een grotere partij RVS om in te leveren? Dan kunnen we deze partij ook bij u ophalen. Gratis en voor niets!

Containerservice: voor regelmatig grote partijen RVS

Heeft u regelmatig grotere partijen RVS om in te leveren? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice! Wij kunnen overal in Nederland een container plaatsen van verschillende formaten waarin u uw RVS-afval plaatst. Zit deze container vol met RVS, komen wij de container legen. Vervolgens kopen wij de partij RVS van u op tegen de dagprijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van containers? Neem dan contact met ons op.

Kom uw RVS inleveren bij Zondervan Metaalrecycling!

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van RVS. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Daarnaast houden wij dagelijks de koersen in de gaten, zodat we u altijd de actuele prijs voor uw partij RVS kunnen bieden. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van RVS kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw RVS waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)