Schroot Dordrecht

Heeft u nog schroot liggen op uw bedrijventerrein of in uw schuur? Metaalrecycling Zondervan staat voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij schroot in Dordrecht. Heeft u een grote partij om in te leveren? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Zo zorgen we ervoor dat u gemakkelijk en snel op duurzame wijze van uw schroot af bent!

Schroot

Wat te doen met uw schroot?

Schroot ontstaat uit afgedankte of onbruikbare metalen. Bij het schrootafval wordt vaak onderscheid gemaakt tussen ‘ferro schroot’, wat voornamelijk bestaat uit ijzer. Daarnaast bestaat er ook nog ‘non-ferroschroot’, wat bestaat uit andere metalen zoals koper, messing, aluminium, zink, lood, tin en roestvast staal. Recycling van dit materiaal zorgt ervoor dat er nieuwe producten met het afgedankte metaal kunnen worden gemaakt, zodat aan de vraag van de consument voldaan kan worden. Daarnaast is het ook goed voor de planeet.

Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terugkomt, kunt u uw schroot in Dordrecht ter inkoop aanbieden bij Metaalrecycling Zondervan. De eerste stap – na inkoop – is dat uw partij wordt gesorteerd op kwaliteit: ferro bij ferro, non-ferro bij non-ferro, herbruikbaar bij herbruikbaar en puin bij puin. Zo kan het oud ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces.

Lever uw schroot in bij Metaalrecycling Zondervan

Heeft u een partij schroot om in te leveren in Dordrecht? Kom dan langs op onze werf in Dordrecht of laat de partij ophalen als het een grote partij is. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer.

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)