Schroothandel Dordrecht

Laat uw schroot niet rondslingeren en geef het een tweede leven! Dit is goed voor zowel de planeet als uw portemonnee. Als u uw schroot bij een betrouwbare metaalhandel inlevert, krijgt u een goede vergoeding voor uw partij. Kortom: lever uw oud ijzer in bij de schroothandel in Dordrecht! Metaalrecycling Zondervan heeft jarenlange ervaring op het gebied van het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen.

Schroothandel

Waarom Metaalhandel Zondervan als uw schroothandel?

Metaalhandel Zondervan heeft inmiddels een gedegen klantenkring opgebouwd in Dordrecht en omstreken vanwege de focus op gemak voor de klant en een eerlijke, duurzame bedrijfsvoering. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen hun metaalafval bij onze schroothandel in Dordrecht inleveren. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld omdat het gaat om een grotere partij, dan kunnen wij uw metaal ook ophalen. Heeft u regelmatig een grote partij metaalhandel, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met een bouwproject? Dan kunnen wij gratis een container bij u plaatsen. Zit de container vol met metaalafval? Dan halen wij de container gratis weer op.

De prijs die ontvangt voor uw schroot, hangt af van onder andere de vraag en het aanbod van schroot op de (internationale) market en de London Metal Exchange-koersen (LME). Bent u benieuwd naar de prijs die u vandaag voor uw metaalafval kunt ontvangen? Neem dan eens een kijkje in onze app of houd onze website in de gaten.

Lever uw metalen in bij Metaalhandel Zondervan!

Metaalrecycling Zondervan is een familiebedrijf waarin vader en zoon samenwerken en beide zijn opgegroeid in de handelswereld. Niets is te gek voor ons en wij weten dan ook raad met alle soorten metaalafval! In de uitvoering van al onze werkzaamheden staan duurzaamheid en klantgerichtheid voorop. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het laten ophalen of inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met onze schroothandel. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)