Schrootprijzen Dordrecht

Bent u benieuwd naar wat u vandaag voor uw partij schroot kunt ontvangen bij de metaalhandel? Bij Metaalrecycling Zondervan ontvangt u altijd de eerlijkste dagprijs voor uw partij schroot. De actuele schrootprijzen fluctueren, download daarom onze app of houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte van al onze schrootprijzen in Dordrecht!

Hoe worden schrootprijzen bepaald?

Wat u kunt ontvangen voor uw schroot, hangt af van een aantal factoren. Bij het schrootafval wordt vaak onderscheid gemaakt tussen ‘ferro schroot’, wat voornamelijk bestaat uit ijzer. Daarnaast bestaat er ook nog ‘non-ferroschroot’, wat bestaat uit andere metalen zoals koper, messing, aluminium, zink, lood, tin en roestvast staal. De schrootprijzen van deze verschillende metalen verschillen van elkaar.

Daarnaast hangen de schrootprijzen ook af van de markt van vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschillen de metaalprijzen van dag tot dag. Daarnaast kan ook de prijs per handelaar verschillen. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden wij u altijd een transparante en eerlijke prijs.

Lever uw schroot in!

U kunt bij ons terecht met onder andere oud ijzer, koper, lood, messing en zink. Kom langs bij Metaalrecycling Zondervan om uw oude ijzer en metalen in te leveren tegen eerlijke schrootprijzen in Dordrecht. Beschikt u over grote hoeveelheden metaal? Dan kunnen wij deze partij bij u ophalen of kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze service houdt in dat wij een metaal- of schrootcontainer naar keuze bij u plaatsen en deze weer komen ophalen als deze vol is.

Altijd de beste schrootprijzen bij Metaalrecycling Zondervan

De actuele schrootprijzen worden dagelijks door ons bijgehouden. De prijzen van metaal kunnen door de dag heen veranderen en zijn afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Benieuwd wat uw metalen waard zijn? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele schrootprijzen in Dordrecht.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)