Waarde oud ijzer

Heeft u nog oud ijzer liggen en bent u benieuwd naar de waarde van deze partij? Breng het dan naar de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht of laat het ophalen! Wij geven u een prijs gebaseerd op de internationale prijskoersen voor uw metaal. Nadat u uw oud ijzer bij ons inlevert en de transactie is afgerond zorgen wij ervoor dat uw partij oud ijzer goed gerecycled en verwerkt wordt. Zo kan het oud ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen.

Waarde oud ijzer

Hoe bepalen wij de waarde van uw partij oud ijzer?

De eerste stap is het inleveren van uw partij oud ijzer op onze werf in Dordrecht of de partij laten ophalen door Metaalrecycling Zondervan. Vervolgens bekijken wij uw partij en sorteren wij deze op ijzersoort en kwaliteit. Vervolgens bekijken we de waarde van het oud ijzer, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer.

Waarom uw oud ijzer inleveren?

Naast monetaire waarde heeft het inleveren van uw partij oud ijzer ook waarde voor het milieu en onze planeet. De recycling van oud ijzer gaat namelijk de schaarste van grondstoffen tegen. Recycling zorgt er dus voor dat er aan de vraag van de consument voldaan kan worden. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terugkomt, kunt u uw oud ijzer ter inkoop aanbieden bij Metaalrecycling Zondervan.

Metaalrecycling Zondervan geeft u een eerlijke waarde voor uw oud ijzer

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wij zijn een echt familiebedrijf wat, door de jaren heen, een gedegen klantenkring heeft opgedaan in Dordrecht en omstreken. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u voor uw partij oud ijzer kunt krijgen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)