Zink inleveren

Heeft u nog oud zink liggen? Of bent u bijvoorbeeld uw dak aan het vervangen, en heeft u een regenpijp of dakgoot over? Kom uw zink dan inleveren bij een gespecialiseerde metaalhandel, om uw oude zink te laten recyclen! Metaalrecycling Zondervan staat voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij oud zink. Heeft u een grote partij zink? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Zo maken we het inleveren van zink zo gemakkelijk mogelijk voor u!

Zink inleveren

Waarom uw zink inleveren?

Zink is een materiaal dat goed gerecycled kan worden, waardoor het de schaarste van grondstoffen tegengaat. Daarnaast heeft bijna ieder huishouden wel wat van zink liggen in en om het huis, en ook dakdekkersbedrijven en installatiebedrijven hebben vaak zink over. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud zink op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terecht komt, koopt Metaalrecycling Zondervan graag uw partij oud zink van u op.

Het proces van zink inleveren

Heeft u een partij oud zink om in te leveren? U kunt dit zink vinden in bijvoorbeeld regenpijpen, dakgoten, dakbedekking, batterijen en muntmetaal. U kunt de partij langs komen brengen op onze werf in Dordrecht of de partij door ons laten ophalen. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij zink. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit. Zo kan het oud zink dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen.

Lever uw zink in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van zink of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)